Ledarskapsakademin erbjuder mångsidig utbildning i samhälls- och ledarskapsfrågor, alumnverksamhet och ett unikt nätverk för svensk- och tvåspråkiga unga som strävar till att nå ännu högre.

Alumnverksamheten

Ledarskapsakademins alumnverksamhet erbjuder alumnerna ett värdefullt nätverk, samt möjlighet att delta i olika evenemang och utbildningar. Varje adept blir, efter avslutat program, en del av LA:s alumnnätverk och erbjuds möjligheten att delta i bl.a. ambassadörs- och alumnträffar, i utbildningsmoduler för alumner, att fungera som talare vid modulerna, eller att själv stå värd för en alumnträff. Genom alumnverksamheten erbjuds alumnerna en möjlighet att nätverka med alumner från andra program, att utveckla sig själva som ledare och öka sin kunskap om samhället.

 

 

"Det är ett unikt nätverk som inspirerar, lär och får en att reflektera kring aktuella ämnen. Det har varit många skratt och givande diskussioner"

Ledarskapsakademin har varit väldigt givande. Jag deltog i akademins första program och har sedan dess aktivt deltagit i det intressanta program som erbjuds alumner.

Kan varmt rekommendera Ledarskapsakademin för den som vill utforska ledarskap från olika synvinklar, bli del av ett nätverk och reflektera kring arbete och samhälle.

Ledarskapsakademin är ett lärande för livet. 

Nina Sjöberg
Marknadsanalytiker vid Brittiska Ambassaden

 

 

"Under och efter utbildningen gjorde jag stora förändringar i min karriär och började undervisa i entreprenörskap. Jag har utbildat över 150 personer i att starta eget företag och arbetar aktivt för att utveckla min hemregion genom olika projekt"

Jag sökte till ledarskapsakademin för att utvecklas i mitt ledarskap och få nya perspektiv som entreprenör. 

Jag ser tillbaka på tiden som adept med värme eftersom jag inte bara fick nya kontakter och insikter - jag fick känna mig normal!

För mig som bor och verkar i en småstad var det oerhört givande att få träffa likasinnade, ambitiösa personer i min egen ålder. 

Våra diskussioner under träffarna har varit öppna, nyfikna och intressanta. Jag lärde mig väldigt mycket och insåg dessutom att ja, jag kanske inte är så dum själv heller.

Jag kan varmt rekommendera Ledarskapsakademin för dig som behöver en boost framåt i såväl din ledarroll som ditt personliga ledarskap.  

Malin Vesterback (f. Båtmästar)
Creative consultant, content producer

 

 

"Ledarskapsakademin gav mej nya insikter och många nya bekantskaper."

Jag har länge varit intresserad av ledarskap och nätverkande, så när jag första gången hörde om Ledarskapsakademin visste jag att det var något jag ville söka till. När jag sedan blev antagen till programmet något år senare blev jag verkligen inte besviken. Träffarna gav mej nya insikter, många kontakter, inspiration och redskap för fortsatt personlig utveckling. Det bästa var möjligheten att diskutera med de övriga deltagarna och höra hur de ser på sin personliga utveckling och på ledarskap i de miljöer de verkar inom. Detta är ett program jag verkligen kan rekommendera oberoende av vilken roll du ser dej själv dragen till. Ledarskap behövs överallt.

David Helander
Business consultant, Fluido Oy