Alumnverksamheten

Energi, pepp, nätverk och bollplank för nya idéer – i alumnverksamheten samlas det allt under samma tak. När du har avslutat Ledarskapsakademins program blir du en del av alumnnätverket och verksamheten inom den. Här upprätthåller du kontakterna du fått under programmet samtidigt som du träffar nya vänner och kontakter från andra program och bland ambassadörerna på de evenemang som ordnas. Du får dessutom möjlighet att, om du vill, själv föreläsa eller stå som värd under våra kursprogram och alumnträffar eller den årliga alumn- och ambassadörsträffen. Då har du samtidigt chans att lyfta fram din egen verksamhet och ditt eget företag för både alumner och ambassadörer.

Alumnverksamheten har uppskattats mycket bland våra tidigare adepter och evenemangen och utbildningarna är populära. Två gånger om året ordnar vi en alumnträff med olika teman och fokus, för att ge dig möjligheten att fortsätta bredda dina kunskaper och hålla dig ajour om det som sker inom olika branscher. Fokus ligger på att ge dig verktyg som du kan använda i ditt eget karriärbygge.

En gång om året ordnar vi en alumn- och ambassadörsträff där många alumner och ambassadörer brukar delta för att ladda inspiration och idéer med föreläsning samt mingel för nätverkande.

André Nordman

Jag valde att ansöka till Ledarskapsakademin för att träffa nya människor och få lära mig mera om ledarskapLäs mera »
18.03.2022 kl. 10:11

Johan Wikström

Ledarskapsakademin ger bra lärdom på ledarskap från flera olika synvinklar både från offentliga sektorn, tredje sektorn och privata sektor.Läs mera »
18.03.2022 kl. 10:09

Azra Arnautović

Ju mer jag bekantar mig med ledarskap desto mer inser jag att det finns minst lika många sätt att leda som det finns ledare. Att det inte finns endast ett rätt sätt att leda. Jag sökte till Ledarskapsakademin för att utmana mig själv i mitt ledarskap och att träffa andra människor som funderar på liknande saker. Läs mera »
18.03.2022 kl. 10:06

Emelie Westerlund

Som egenföretagare i ett litet familjeföretag var det väldigt uppfriskande att kastas in i ett nätverk med verksamma inom helt andra brancher.Läs mera »
01.03.2021 kl. 12:57

Maria Flemmich

Min största lärdom under Ledaskapsakademin var att som ledare är det tillåtet att försöka och göra sitt bästa även då man inte har alla svar än.Läs mera »
01.03.2021 kl. 12:46

Rasmus Firon

Ledarskapsakademins främsta styrka är perspektivmångfalden. Vår utbildning samlade människor med varierande bakgrund, i olika livssituationer och verksamma i olika branscher och samhällssektorer.Läs mera »
28.02.2021 kl. 12:59