Maria Flemmich

01.03.2021 kl. 12:46

Head of International Sales & Growth, Avidly

Min största lärdom under Ledaskapsakademin var att som ledare är det tillåtet att försöka och göra sitt bästa även då man inte har alla svar än. LA gav ett mänskligt perspektiv på ledarskap. LA består av likasinnade unga ledare samt ambassadörer och ger ett brett nätverk. Jag rekommenderar varmt att söka till utbildningen om du vill lära känna dig bättre som ledare och träffa andra unga och också mer erfarna ledare.

Ledarskapsakademin ger dig verktyg för ledarskap. Modulerna ger dig en möjlighet att betrakta ledarskap från olika synvinklar - du får höra berättelser om best practices för ledarskap och om misstag som skett även för de mest erfarna ledarna. Du får nya insikter som du kan använda i din vardag som ledare (vare sig du är inom privata eller offentliga sektorn eller leder små eller stora team). Kurskamraterna, gästföreläsarna, alumnerna och ambassadörerna är alla ledare, oftast i olika branscher, vilket ger ett djup till diskussionerna som du har svårt att få på samma sätt t.ex. bara på din arbetsplats. Ju mer du engagerar dig, frågar och funderar, desto mer får du ut av utbildningen.

André Nordman

Jag valde att ansöka till Ledarskapsakademin för att träffa nya människor och få lära mig mera om ledarskapLäs mera »
18.03.2022 kl. 10:11

Johan Wikström

Ledarskapsakademin ger bra lärdom på ledarskap från flera olika synvinklar både från offentliga sektorn, tredje sektorn och privata sektor.Läs mera »
18.03.2022 kl. 10:09

Azra Arnautović

Ju mer jag bekantar mig med ledarskap desto mer inser jag att det finns minst lika många sätt att leda som det finns ledare. Att det inte finns endast ett rätt sätt att leda. Jag sökte till Ledarskapsakademin för att utmana mig själv i mitt ledarskap och att träffa andra människor som funderar på liknande saker. Läs mera »
18.03.2022 kl. 10:06

Emelie Westerlund

Som egenföretagare i ett litet familjeföretag var det väldigt uppfriskande att kastas in i ett nätverk med verksamma inom helt andra brancher.Läs mera »
01.03.2021 kl. 12:57

Rasmus Firon

Ledarskapsakademins främsta styrka är perspektivmångfalden. Vår utbildning samlade människor med varierande bakgrund, i olika livssituationer och verksamma i olika branscher och samhällssektorer.Läs mera »
28.02.2021 kl. 12:59