Emelie Westerlund

01.03.2021 kl. 12:57

Inköpschef, Designer, Dress like Marie

Som egenföretagare i ett litet familjeföretag var det väldigt uppfriskande att kastas in i ett nätverk med verksamma inom helt andra brancher. Jag som jobbar med kläder, design och marknadsföring fick se många delar av samhället ur nya perspektiv. I min LA-kull var vi lärare, politikst engagerade, personer från byggbrancen, IT, försäljning och en influencer! Jag fick ett enormt stort utbyte av den termin jag gick på Ledarskapsakademin. Att jag bor på Åland var inget hinder för att delta i utbildningen, LA ordnade boende och resa, och flera alumniträffar har nu gått digitalt.

Föreläsningarna som erbjöds, och de teman som togs upp vidgade mina vyer och gav mig kontakter som jag annars aldrig hade fått. Jag skulle gärna gå igen om en vidare utbilding skulle hållas! Men tills dess får jag hålla till godo med alumniträffarna.

Jag rekommenderar starkt LA till dej som är intresserad av att bygga nätverk, ledarskap och personlig utveckling. 

André Nordman

Jag valde att ansöka till Ledarskapsakademin för att träffa nya människor och få lära mig mera om ledarskapLäs mera »
18.03.2022 kl. 10:11

Johan Wikström

Ledarskapsakademin ger bra lärdom på ledarskap från flera olika synvinklar både från offentliga sektorn, tredje sektorn och privata sektor.Läs mera »
18.03.2022 kl. 10:09

Azra Arnautović

Ju mer jag bekantar mig med ledarskap desto mer inser jag att det finns minst lika många sätt att leda som det finns ledare. Att det inte finns endast ett rätt sätt att leda. Jag sökte till Ledarskapsakademin för att utmana mig själv i mitt ledarskap och att träffa andra människor som funderar på liknande saker. Läs mera »
18.03.2022 kl. 10:06

Maria Flemmich

Min största lärdom under Ledaskapsakademin var att som ledare är det tillåtet att försöka och göra sitt bästa även då man inte har alla svar än.Läs mera »
01.03.2021 kl. 12:46

Rasmus Firon

Ledarskapsakademins främsta styrka är perspektivmångfalden. Vår utbildning samlade människor med varierande bakgrund, i olika livssituationer och verksamma i olika branscher och samhällssektorer.Läs mera »
28.02.2021 kl. 12:59