Azra Arnautović

18.03.2022 kl. 10:06

Projektledare och egenföretagare

Jag uppskattade att Ledarskapsakademin lyfte upp ledarskap på ett mångsidigt sätt; ur många olika perspektiv, ur olika branscher och i olika situationer. De fyra modulerna belyste diverse samhällsfrågor om allt från samhällsbygge till globalisering och allt vävdes ihop till en intressant och ögonöppnande helhet. Mångfalden bland adepterna och talarna gav upphov till många intressanta diskussioner och tack vare Ledarskapsakademins starka samhällsbetoning fick vi ordentliga verktyg att reflektera över vår värld och hur vi uppfattar den. Trots att ledarskap kan kännas ganska abstrakt blev det plötsligt något som gick att ta på, något som varenda adept kunde relatera till på ett eller annat sätt trots att vi hade olika bakgrund. För det var tryggt i Noras, Helens, talarnas, ambassadörernas och de andra adepternas närvaro, även då tre av fyra våra moduler ordnades online.

Att i en trygg miljö kunna utveckla och även ifrågasätta sitt eget ledarskap och sin uppfattning av ledarskap är en ovärderlig erfarenhet.

Jag rekommenderar att man söker till Ledarskapsakademin om man är ens lite intresserad av konceptet; det är aldrig fel att vara nyfiken och vilja lära sig.

 

 

 

 

 

André Nordman

Jag valde att ansöka till Ledarskapsakademin för att träffa nya människor och få lära mig mera om ledarskapLäs mera »
18.03.2022 kl. 10:11

Johan Wikström

Ledarskapsakademin ger bra lärdom på ledarskap från flera olika synvinklar både från offentliga sektorn, tredje sektorn och privata sektor.Läs mera »
18.03.2022 kl. 10:09

Emelie Westerlund

Som egenföretagare i ett litet familjeföretag var det väldigt uppfriskande att kastas in i ett nätverk med verksamma inom helt andra brancher.Läs mera »
01.03.2021 kl. 12:57

Maria Flemmich

Min största lärdom under Ledaskapsakademin var att som ledare är det tillåtet att försöka och göra sitt bästa även då man inte har alla svar än.Läs mera »
01.03.2021 kl. 12:46

Rasmus Firon

Ledarskapsakademins främsta styrka är perspektivmångfalden. Vår utbildning samlade människor med varierande bakgrund, i olika livssituationer och verksamma i olika branscher och samhällssektorer.Läs mera »
28.02.2021 kl. 12:59