Vem är vi?

Ledarskapsakademin erbjuder kostnadsfri utbildning inom ledarskaps- och samhällsfrågor som du går vid sidan om ditt arbete eller dina studier. Programmet består av coachning, föreläsningar och diskussioner med olika teman som alltid har koppling både till ledarskap och samhällsfrågor. Vi vill ge dig de verktyg och kontakter du kan behöva för att utvecklas i din karriär. Utbildningen leder inte till en examen, utan är en plattform för inspiration, kunskap och nätverkande, som ger dig det där lilla extra i din CV. Efter utbildningen är du en del av vår alumnverksamhet, ett unikt nätverk av ambitiösa, framåtdrivna människor. Genom programmet och alumnverksamheten kommer du också i kontakt med framstående ledare inom olika branscher inom den offentliga, privata och tredje sektorn, både på våra evenemang och utbildningar. I Ledarskapsakademin ingår även ett nätverk av ambassadörer som alla är ledare som uppnått höga positioner inom sina områden.

 

 

Varför finns vi?

Vår vision är att skapa ett forum där du som ung vuxen kan få vägledning och inspiration samt hjälp att bygga upp det nätverk du behöver för att uppnå det du vill i arbetslivet. Vi vill skapa en växelverkan mellan dig, som just nu bygger din karriär, och de företag som vill veta hur unga i dag tänker och som vill skapa kontakter med unga personer som satsar högt i livet; en plattform där unga samhällsintresserade och aktiva personer och organisationer från olika branscher kan möta varandra i en insiktsfull och inspirerande dialog för att skapa nya innovationer och för en bättre framtid, ett bättre arbetsliv. Dessutom har vi en stark känsla för ett svensk- och tvåspråkigt Finland i en global värld.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är ambitiös och som brinner för det du gör. Du är 25–35 år, svensk- eller tvåspråkig, engagerad och nyfiken. Du vill påverka det samhälle och den värld vi lever i utifrån din egen bransch. Du vill utveckla din potential och din person i ett sammanhang där du kan knyta kontakt med och träffa andra från olika branscher, med olika bakgrund och på så sätt lära dig och bidra till en inspirerande miljö under programmets gång. Din bransch spelar ingen roll, det viktiga är ditt samhällsintresse, din passion och ditt engagemang!